Lina Hedin Homeopati

Klassisk Homøopati ved København

Jeg elsker homøopati (også kaldet homeopati) og jeg vil elske at hjælpe dig med homøopatisk behandling. Det var en meget stærk mavefornemmelse, tilbage i 2002, der fik mig til at starte på min grunduddannelse som homøopat. Noget som jeg er dybt taknemlig for i dag. Jeg fandt nemlig mit livsformål.

Udover at hjælpe mennesker med mange forskellige slags problemer, både fysiske og psykiske, så er det for mig blevet en hjertesag at hjælpe mennesker med at finde tilbage på deres vej i livet /skabe balance i krop og sind.

Min tilgang som  homøopati behandler

Symptomer er for mig små tegn på at vi skal stoppe op og lytte. Hvad vi skal lytte til er altid individuelt. Selvom om der er to mennesker med ”samme” sygdom, så er der to forskellige historier bagved – Og er der noget jeg er vild med, ved homøopati, så er dét, at den er en individuelt tilpasset. Alle symptomer inkluderes, fordi summen af symptomer danner et helhedsbillede. Det betyder, at jeg ikke kun ser på den ’sygedel’ isoleret, men altid i sammenhæng med hele kroppen og sind. Intet andet giver mening, hvis du spørger mig. Vi er allesammen unikke og vi har alle vores helt unikke historie.

Vi ved hvordan det føles når vi har det godt. Vi er glade, mærker lyst til livet, og samtidig er der en underliggende ro og fred, så vi kan møde livets udfordringer uden at miste fodfæste. Vi skal ikke, eller behøver ikke nøjes med mindre.
Jeg vil elske at hjælpe dig med dine udfordringer uanset hvad det måtte være.

Ring eller skriv til mig hvis du vil booke en tid eller vide om homøopati er noget for dig.

MIN HOMØOPATISKE KARRIERE

Udannet homøopat fra Norsk akademi for Naturmedisin i Oslo 2002 -2007.

3 årig – Post Graduate Course ved Jeremy Sherr – Dynamics School for Advanced Homeopathic Studies 2007-2010.

Jeg har modtaget klienter siden 2007.

2016 åbnet jeg min egen praksis i Humlebaek.