Homøopati København

Hvad er god klassisk homøopati?

Klassisk homøopati er en medicin, der har eksisteret i over 200 år. Den er den næststørste form for medicin i verden. Kun overgået af den traditionelle kinesiske medicin, som er den største i verden.

Homøopati er en holistisk (også kaldet helhedsorienteret) medicin. Det betyder, at en homøopat ikke skelner mellem fysiske, mentale og følelsesmæssige symptomer, fordi de alle er lige så vigtige. Som homøopat lytter jeg til hele din historie, og behandler dig som en hel person, i stedet for at ordinere medicin på isolerede symptomer eller diagnoser.

Klassisk homøopati fokuserer på hele sammenhængen

En homøopat forbinder symptomerne med hinanden og finder en komplet sammenhæng, der giver mulighed for at behandle den underliggende årsag, roden til problemerne, og fjerne den. Modsat konventionel medicin, der behandler man symptomatisk, det vil sige at man undertrykker symptomer, men fjerner ikke roden, hvorfor det er sandsynligt at det vil blusse op igen, og igen.

Homøopati er individualiseret medicin. Denne individualiserede tilgang betyder, at der ikke er noget eneste middel mod hovedpine, maveforstyrrelser, forkølelse eller influenza. I stedet vil din homøopat spørge, hvad der er specielt ved lige din tilstand: Hvornår kommer det? Hvordan føles det?, Hvad gør det bedre eller værre? Hvordan er dit humør? Din appetit? Dit energiniveau? Denne detaljerede information hjælper din homøopat med at finde det bedste middel, der hjælper dig – og ingen andre.

Find balancen igen

Homøopati stimulerer individets selvhelbredende mekanismer gennem små, milde doser af homøopatisk medicin. På denne måde får kroppen det, den har brug for til at genskabe balance og velvære igen.

Vil du høre mere? Kontakt mig på telefon 21 85 09 62 til en uforpligtende samtale om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også kontakt mig via kontaktformularen her.